Solarni paneli za vikendice

Solarni paneli za vikendice

Solarni paneli za vikendice idealno su rešenje za lokacije u kojima se vreme prvenstveno provodi u letnjem periodu. Zaboravite na skupa goriva za agregate ili druge privremene izvore energije. Naši solarni paneli omogućavaju vam da generišete besplatnu energiju iz obnovljivog izvora, štedeći vam novac na duge staze!

Solarni panel za vikendicu - prednosti ugradnje

Ukoliko u vikendici uglavnom provodite vreme samo u letnjem periodu, solarni paneli biće sasvim dovoljni da zadovolje vaše potrebe za električnom energijom.

Solarni paneli za vikendicu su idealno rešenje za sve objekte koji nisu povezani na mrežu elektrodistribucije ili je mreža sklona nestancima struje usled vremenskih neprilika. Kada solarni paneli proizvode više energije nego što trenutno koristite u vikendici, višak energije se može skladišti u baterijama umesto da se izgubi ili u distributivnoj mreži ukoliko vikendica ima regularni priključak. U tom slučaju možete steći status prozjumera.

Ovaj proces se odvija pomoću solarnih invertora, odnosno punjača i akumulatora (bekap sistema za čuvanje energije). Superiornost solarnih sistema za vikendice je upravo u toj mogućnosti očuvanja energije za korišćenje kada nema dovoljno sunčeve svetlosti – noću ili tokom oblačnih dana.

Solarni sistemi za vikendicu prilagođeni vašim potrebama

Solar Enverde će vam pomoći da se solarni sistemi za vikendicu integrišu brzo i lako i budu prilagođeni potrebama lokacije i objekta.

Poslujemo po principu “ključ u ruke” već mnogo godina i pružamo mnogo više od obične ugradnje solarnih panela na krov. Od nas dobijate posvećenost tokom celog procesa i mogućnost izgradnje vaše lične male solarne elektrane za vikendicu koja može biti povezana na mrežu i čak višak energije vraćati nazad u sistem.

Na taj način možete doprinositi svojoj sredini i ujedno svesti račune za struju na minimum, proizvodeći energiju čak i kada niste u vikendici, dokle god sunce obasjava solarni panel!

Kako ugraditi solarnu elektranu za vikendicu?

Ugradnja solarne elektrane za vikendicu zahteva pažljivo planiranje, projektovanje, izgradnju i održavanje kako bi se osigurala pouzdana i efikasna energijska rešenja. Naš tim stručnjaka je tu da vam bude podrška tokom celog procesa.

Najpre vršimo detaljnu procenu energetskih potreba vikendice i terena kako bismo odredili optimalnu veličinu solarnog sistema, potom sledi izrada detaljnog projekta uzimajući u obzir estetske, funkcionalne i tehničke aspekte. 

Nakon što završimo montažu solarnih panela na optimalnim pozicijama, povežemo baterije i invertore, te postavimo sve potrebne električne infrastrukture, naš posao još uvek nije gotov. Svojim klijentima nudimo i uslugu održavanja solarnog sistema kako bi se osigurala njegova dugotrajna efikasnost.

Ugradnja solarnih panela za vikendicu ne ograničava se samo na objekte standardne namene već smo svoje delovanje proširili i na solarno navodnjavanje. Na taj način pomažemo vam da energiju sunca iskoristite maksimalno i postanete što održiviji!

Solarni paneli za vikendice - cena

Cene solarnih panela za vikendice sa akumulatorom više su od standardnih sistema poput solarnih panela za kuću bez mogućnosti skladištenja energije. Mi ćemo cenu prilagoditi veličini vaše vikendice, broju sunčanih dana i količini energije koja vam je potrebna u zavisnosti od toga koliko vremena provodite u njoj.

Solar Enverde prepoznat je od strane mnogobrojnih vlasnika vikendica koji su se odlučili sa energetski efikasna rešenja, kao najpouzdaniji saradnik. Naša ekspertiza i bogato iskustvo pomažu nam pri odabiru najnovijih tehnologija i solarnih panela najvišeg kvaliteta koji garantuju dugogodišnje zadovoljstvo svakog klijenta!

Kontaktirajte nas još danas kako bismo kreirali najbolju ponudu i neka vaša vikendica postane prava mala održiva oaza!