O nama

Solar Enverde

Mogućnosti za korišćenje solarne energije treba da su dostupne svakome. Misija kompanije Solar Enverde je da pojednostavljenjem procesa i nalaženjem najdostupnijih rešenja pruža pomoć korisnicima da što lakše uposle svoje kapacitete za realizaciju fotonaponskih sistema.

Energija Sunca treba da bude iskorišćena na svim lokacijama gde postoje uslovi, a mi ćemo savetovanjem pomoći da povećate udeo obnovljivih (solarnih) izvora energije u vašoj energetskoj potrošnji.

Kao integrator fotonaponskih elektrana, klijentima pružamo kompletan inženjering, tehničku i administrativnu uslugu kroz projekte po principu “ključ u ruke”. Postprodajnu podršku obezbeđujemo u toku celog “životnog ciklusa” elektrane, kroz održavanje u više ravni (korektivno, preventivno, proaktivno, prediktivno), kako bi kroz partnerski odnos omogućili klijentu da ostane fokusiran na svoj “core business”.

Vizija kompanije je da se uposli svaki potencijal u korišćenju obnovljivih izvora energije, a da posebno energija Sunca, kao izvora života, treba da bude dostupna svakom i da treba da bude iskorišćena na svakom mestu gde postoji potreba.

Solar Enverde čine eksperti sa iskustvom od preko 30 godina u energetskom menadžmentu i upravljanju kritičnom infrastrukturom, kao i sertifikovanom vođenju projekata, oplemenjeni stalno rastućim timom mladih stručnjaka kao izvorom svežih ideja. Deviza kojom se kompanija vodi je da se za bolje sutra rešenja traže već danas.

U stalnoj smo potrazi za novim zaposlenima i saradnicima sa svežim i kreativnim idejama.

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima i želite da zajedno otkrijemo šta zaista možemo da postignemo, koliko uspeha možemo da ostvarimo, možete da nas kontaktirate i pošaljete nam svoj CV.

Solar Enverde d.o.o

Solar Enverde doo, društvo u oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta Beograd – Novi Beograd

Milutina Milankovića 9g,
11070 Novi Beograd, Srbija

T: +381 11 4067 730

MB: 21633909

PIB: 112243808