Održavanje solarne elektrane

Održavanje solarne elektrane jedna je od usluga koju pružamo svojim klijentima u sklopu našeg “ključ u ruke” sistema poslovanja radi duge i sigurne eksploatacije. Solar Enverde nudi vam profesionalno održavanje elektrane u cilju ostvarivanja njenih punih potencijala i što dužeg životnog veka.

Održavanje solarne elektrane uz maksimalnu posvećenost svakom klijentu

Solar Enverde, tokom čitavog “životnog ciklusa” elektrane, pruža punu podršku klijentu kako bi se on u potpunosti fokusirao na sopstveni posao. Ovo je posebno značajno vlasnicima solarnih panela za poslovne objekte jer mogu biti sigurni da je njihova solarna elektrana u pouzdanim rukama! Naša tehnička podrška se obavlja u više ravni, a održavanje se odvija:

  • Preventivno – redovnim održavanjem omogućava se njena maksimalna efikasnost i dug životni vek;
  • Proaktivno – sprečavaju se potencijalni problemi pre nego što se pojave praćenjem sistema i identifikacijom potencijalnih slabih tačaka pre nego što uzrokuju kvarove ili gubitak energije;
  • Korektivno – brzo reagovanje i zamena ili popravka opreme;

Interventno – možete nas pozvati u hitnim slučajevima i naš tim će izaći na teren u najkraćem mogućem roku.

Solar Enverde Nadzornik - napredni softver za održavanje solarnih elektrana

Klijentima nudimo sopstveni softverski proizvod za nadgledanje i monitoring rada elektrane. U pitanju je softer naziva Solar Enverde Nadzornik™, koji na sofisticiran način omogućava kompletnu brigu i monitoring rada elektrane sa 24/7 inteligentnim nadzorom, uz primenu veštačke inteligencije, radi prediktivnog osmatranja potencijalnog problema.

Za sva pitanja i nedoumice budite slobodni da nas kontaktirate kako bismo ih otklonili i dogovorili održavanje solarne elektrane u skladu sa vašim željama i potrebama!

Solarne elektrane koje smo projektovali

Poslovni objekti
Poslovni objekti
Industrija